Op pad…

Bijna 3 jaar geleden veranderde mijn leven.

Dat klinkt best een beetje dramatisch, nietwaar? En als je me kent zal je wellicht helemaal geen idee hebben van het feit dat mijn leven dan zo veranderd zou zijn. Of dat ík dan zo veranderd ben.. Toch is het gebeurd. Best drastisch ook. Maar de verandering speelt zich vooral af in mijn hart. Diep van binnen. De verandering zorgde vooral dat er een vuurtje werd aangestoken, dat er een nieuwsgierigheid werd aangewakkerd. Dat er vragen en een verlangen ontstonden. Het zorgde voor een stuk besef dat ik mijn leven niet leidde op de manier waarop dat éigenlijk wel zou moeten. En waarop ik het ook zou willen. Dat er iets heel Groots ontbrak terwijl ik me daarvan daarvoor niet bewust was. Ik werd me bewust van het gat in mijn leven en tegelijkertijd de enorme behoefte om dat gat te vullen. Het was alsof ik iets verloor, maar ook meteen wist hoe ik weer zou kunnen vinden. Dat ik een nieuw pad op zou moeten gaan. En dat dat niet altijd zo eenvoudig zou zijn! Met name omdat ik in mijn inner-circle dit pad zo goed als alleen bewandel. Ik zou op Jezus’ pad gaan wandelen. In Zijn voetspoor. Op naar een hernieuwde kennismaking met Hem (want ik ken Hem gelukkig al mijn hele leven) en het opbouwen van een écht persoonlijke relatie.

Ik omringde me zoveel mogelijk met mensen die me kon helpen op het pad. Met mensen die me inspireren en me inzicht en uitleg konden geven. Door een andere kerk te bezoeken, elke dag te lezen uit de bijbel, te bidden. En door zoveel mogelijk te zingen binnen de projectkoren van Martin. Omdat dát me zo het gevoel gaf dat ik dicht bij Jezus was op dat moment. En omdat God me, door Martin heen, zó dicht bij Hem brengt. Sinds die eerste keer Praise United weet ik wat zingen met je hart is. Wat het is als de muziek en de woorden zó bij je binnen komen.. Ik hoopte zo dat ik dat dat nog veel vaker mocht doen. En gelukkig mocht dat..

Ik mocht al zulke toffe dingen doen die twee grote passies samen brengen; Mijn Liefde voor de Here Jezus en de Liefde voor het zingen. Pfoeh, dankbaar enzo. Na de PU’s, de passie tours nu Jozef de Musical. Weer binnen een nieuwe groep, weer opnieuw in het verhaal en het leven van Jezus duiken. Man, man, wat is God goed. Voor mij… En hopelijk ook voor jou. Wil je het uitvinden? In december spelen we het prachtige Verhaal in De Basis in Apeldoorn.

logo-zwart

Een gedachte over “Op pad…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s