Dag! 2016

Elk jaar op de laatste dag schrijf ik het voorbije jaar weer van me af. Voorheen op mijn tumblr blog, nu op mijn eigen website. Niet eens zo zeer voor de hele wereld om te lezen. Zo interessant is mijn leventje nu eenmaal niet. Wel omdat ik het fijn vind om me op deze manier weer bewust te worden van de Zegeningen in mijn leven. Verhuizen en muziek stonden voor mij persoonlijk centraal in dit jaar.

Muzikaal gezien heb ik veel mogen doen. Zingen is en blijft hetgeen wat ik het allerliefste doe. Ondanks mijn onzekerheden over mijn kunnen en zangkwaliteiten word ik blij van het repetitieproces en het mogen optreden. Het volledig kwetsbaar achter die microfoon kruipen. Reacties achteraf in ontvangst mogen nemen van mensen die zeggen te hebben genoten van mijn optreden. Ik weet natuurlijk dat ik geen professional ben, maar het spelen met de professionele teams smaakt zó ontzettend naar meer. Het feit dat ik voor de allereerste keer een staande ovatie ontving droeg daar op zeker erg aan bij! Wat was dat een bizarre gewaarwording! Grote dank ook aan de jongens van PU en Vier maten. Ongelooflijk dat ik elke keer weer de kans kreeg om te soleren. Het is jammer dat het voor een amateur zangeres altijd wat onzeker is welke projecten en mogelijkheden op je pad komen. Met name omdat ik zoekend ben naar projecten waarbinnen ik zelf ook word uitgedaagd. Maar ik hoop op weer veel leuks.

Zelf zingen blijft geweldig, maar het is ook heerlijk dat we dit jaar weer gaan schrijven voor alweer de derde voorstelling van TGNOP. Anderen laten shinen en hen laten meemaken en voelen wat ik zelf zo goed begrijp vind ik ook geweldig. Ik kijk er weer naar uit! (www.tgnop.nl)

We begonnen dit jaar met de eerste verhuizing. Wat waren we (en zijn we nog steeds) dankbaar dat we rijk gezegend zijn met lieve vrienden die hun huis aan ons afstonden. Zodat we met ons gezinnetje een fijn plekje hadden om een half jaar te overbruggen. De tweede verhuizing stond gepland in de zomervakantie. Tijdens deze vakantie hebben we keihard gewerkt om ons nieuwe huis af te maken. Het aan te kleden naar onze zin. We hadden ons uiteraard verkeken op de hoeveelheid werk dat er nog lag. Maar ook in deze periode mochten we ons rijk voelen met vrienden en familie die ons kwamen helpen. En zo kwam dan eindelijk de dag dat we mochten intrekken in ons eigen, nieuwe huis. Wat is het een heerlijk plekje!

Binnen ons gezin ervaren we een fijn gevoel van tevreden zijn en geluk. We hebben het goed en realiseren ons dat ook. Ik ben dankbaar voor mijn heerlijke kids en mijn fantastische man die mij zoveel ruimte gunt.

Ik ben een gezegend mens en weet dat ik dat allemaal uit de Hand van onze God heb mogen ontvangen.

Ik wens jullie allemaal een mooi en gezegend 2017.

 

 

2 gedachtes over “Dag! 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s