Spannend

Eigenlijk van de zotte. En een heel klein beetje narcistisch.. Een website maken over jezelf. En toch heb ik het vandaag gedaan. Omdat ik in de laatste jaren weer zo druk ben met mijn allergrootste passie: zingen en theater maken. En omdat ik hoop dit nog vaker te mogen doen. Zingen bij State of Mind en in de projectkoren, regisseren en ontwikkelen van muziektheater stukken binnen TGNOP en in ontwikkeling tijdens de zanglessen van Barbara. Het is me allemaal zo vreselijk lief. Nu ik weer zo druk ben merk ik toch de spijt in mijn hart. Spijt dat ik 22 jaar geleden niet de keuze heb gemaakt om een theateropleiding te volgen.

Wie weet wat het me gebracht had.

Ik heb mijn werk niet kunnen maken van de muziek. En dus probeer ik nu zoveel mogelijk te spelen, te zingen en te leren in mijn vrije tijd. En dat is leuk. Meer dan leuk. En het smaakt naar nog zoveel meer. Dus ik zing. Zoveel mogelijk. In theaters, in de kerk, in instellingen. Waar dan ook. Excuus aan mijn lieve gezin en mijn (nieuwe) buren. Maar ik blijf zingen.

Want wie weet wat het me nog brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s